You are here: Home » Nethistorier » Zalando?

Zalando?

Det er ikke så ofte, jeg køber ind i en netbutik, men da jeg i sidste uge måtte konstatere, at min printer ikke ville fungere mere, gik jeg på nettet for at se nærmere på udvalget af printere til privat brug. Og her faldt jeg så over et tilsyneladende godt tilbud i den netbutik, der hedder cdon.com, og jeg valgte at bestille den med det samme.

Efterfølgende kom der en mail med kvittering for mit køb, og i mailen stod der så, at nederst i mailen kunne jeg finde en cdon rabatkode, som jeg kan bruge til mit næste indkøb og derved spare nogle penge.

Det overraskede mig en smule, men det skyldes nu nok først og fremmest at jeg som sagt ikke har den store erfaring med hensyn til at købe ind på nettet, og jeg er i hvert fald aldrig tidligere stødt på rabatkoder online.

Jeg nævnte oplevelsen for de kolleger, jeg spiste frokost sammen med dagen efter, og jeg skal da lige love for, at jeg følte mig gammeldags, for stort set alle de andre havde adskillige gange fået rabatkoder fra de netbutikker, de havde handlet i.

Et par stykker fortalte også, at der er gået sport i at bytte rabatkoder med hinanden. Lars fortalte, at hans kone så sent som aftenen før havde sparet en del penge, takket være en zalando rabatkode, hun havde fået af en veninde. Og det er nok mest kvinder, der ofte køber tøj i netbutikker, der dyrker den sport at bytte rabatkoder med hinanden.