You are here: Home » Nethistorier » Wasgij puslespil er i særklasse

Wasgij puslespil er i særklasse

Trænger du til et nyt puslespil? Så kan det anbefales, at kigge nærmere på Wasgij puslespil. Denne puslespilsudgave er meget populær, hvilket især kan ses på antallet af solgte puslespil. Puslespillets navn i sig selv giver en identifikation af, hvilken sværhedsgrad der er tale om. Ved at lægge et Wasgij puslespil bliver hjernen virkelig sat på arbejde, da billedet udenpå æsken giver et fingerpeg af, hvad puslespillets motiv er.

Værd at vide om Wasgij puslespil:

Wasgij puslespillet kom på markedet i 1997 og har siden da været på top 5 listen over populære og efterspurgte puslespil. Puslespillet blev produceret af firmaet Jumbo, som gav puslespillet nogle helt bestemt regler i forhold til andre puslespil. Formålet med Wasgij er, at man ud fra æskens motiv skal samle et motiv. F.eks. kan motivet på æsken være en række personer, som er blevet skræmt over noget. Motivet, som du kommer til at pusle sammen, kan dermed forestille det, som personerne er blevet bange for. Det er meget forskelligt hvor meget tid man bruger på puslespillet, da det afhænger af, hvor hurtigt man kan regne ud, hvad motivet skal forestille.

Fordele og ulemper ved Wasgij:

Fordelene ved puslespillet er, at man kan få en masse tid til at gå med at pusle. Samtidig skal man ikke bare finde de brikker, der passer sammen, men man skal også kunne gennemskue hvad det er, som motivet skal forestille. Dette puslespil er især godt til folk, som godt kan lide at blive udfordret. Ulemperne ved puslespillet er, at det ikke er alle, som sværhedsgraden passer til. Selvom nogle motiver er nemmere at gennemskue end andre, så kan det være svært. Derudover er puslespillet ikke noget for personer, som ikke har tålmodigheden til at bruge den tid, som det kræver.