You are here: Home » Nethistorier » Til banko i tights :-)

Til banko i tights :-)

Hverken min kone eller jeg bryder os ret meget om at gå til bankospil, men en enkelt gang om året føler vi os faktisk tvangsindlagt til at være med til sådan et. Min kone sidder nemlig i bestyrelsen for vores lokale idrætsforening, så hun er i hvert fald nødt til at være med til foreningens årlige lotterispil, som altid finder sted i starten af november måned. For mit vedkommende er der vel nærmest tale om en slags solidaritet med min kone, når jeg også tager med, og nu er der heller ikke længere noget praktisk problem i det, da vores børn er blevet så store, at de sagtens enten kan deltage i bankospillet eller for den sags skyld være alene hjemme en aften.

Heldig

Da vi var til bankospillet i fredags nede i Borgerskolen, var jeg for en sjælden gangs skyld så heldig at være blandt vinderne på en fuld plade, og gevinsten var noget, jeg bestemt godt kunne bruge. Det var nemlig et par Under Armour tights med lange ben, som jeg for et stykke tid siden faktisk besluttede at købe til brug på mine løbeture her i vinter.

Hidtil har jeg om vinteren løbet i almindelige træningsbukser, men det er gået op for mig, at et par rigtige løbetights er et langt bedre valg, fordi de tillader huden at ånde langt bedre, end almindelige træningsbukser, og så har andre også fortalt mig, at de trods det tynde stof er bedre til at holde musklerne varme i den kolde årstid.

Da jeg fik overdraget gevinsten fulgte der endda en besked med om, at hvis det ikke var den rigtige størrelse, kunne jeg uden problemer bytte dem i den sportsforretning inde i byen, som havde skænket hele seks par Under Armour som gevinster til bankospillet.

stordreng

Størrelsen var gal

Og det var godt, for det var et par i ret lille størrelse, jeg havde vundet, så det var helt sikkert aktuelt at få dem byttet til min egen størrelse. Det gjorde jeg så i forgårs, men jeg løb nu ind i det lille problem, at forretningen ikke havde min størrelse på lager. Til gengæld tilbød de mig at få et par 2XU tights i stedet, for det mærke havde de i den rigtige størrelse. Det tilbud tog jeg gerne imod, for jeg mener, at det også er et fabrikat i god kvalitet og med de samme egenskaber som Under Armour.

Og i går lige inden aftensmaden tog jeg mig så sammen til at afprøve mine nye tights på en fem kilometer lang løbetur. Det blev bestemt en god oplevelse, for selv om termometeret kun viste nogle ganske få plusgrader, holdt de nye og langbenede tights mine ben dejligt varme under hele løbeturen.

Nu er jeg i hvert fald overbevist om, at tights også om vinteren er den helt rigtige påklædning, når man er ude at motionere, så det varer nok ikke længe, før jeg skal have købt mig et par mere, så der altid er et par nyvaskede klar, når jeg får den ide at tage ud på en løbetur.