You are here: Home » Nethistorier » Store mænd

Store mænd

Min kones nevø, Henning, er i bund og grund en rar og hyggelig fyr i begyndelsen af 20’erne, men han har et personligt problem, for han har meget svært ved at finde sig en kæreste. De fleste piger vender ganske enkelt ryggen til tanken om et nærmere bekendtskab, allerede når de ser ham første gang. For at være ærlig: Han kunne godt trænge til en nem slankekur!

Henning har nemlig længe vejet en smule på den forkerte side af 140 kilo, så han er kropsmæssigt nok ikke ligefrem idealet for en ung pige. Men det er synd, for Henning er en veluddannet ung mand, der også lever et meget aktivt fritidsliv. Det gør han ikke mindst i de forholdsvis nye bestræbelser på at komme ned i vægt, for han er træt af at blive kigget efter på gaden og at blive fravalgt på forhånd af det smukke køn.

Henning begyndte på sit arbejde med at komme ned i vægt sidste efterår, og i løbet af en god måneds tid tabte han faktisk næsten 10 kilo ved at koncentrere sig om at spise sundt og dyrke så meget motion, som hans store krop nu kunne tillade.

Han besluttede at tage på vinterferie i Østrig for blandt andet at få noget sund motion ved at stå på ski. Han løb i sine forberedelser til ferien ind i et lille problem, for det er åbenbart ikke nemt at finde skibukser i store størrelser, som han kunne passe. Det lykkedes dog efter en del søgning i forskellige webshops. Han fandt dem her: http://www.storedrenge.dk/herretoej-372/skitoej-305/skibukser-9189.html

Henning har fortalt, at han køber det meste af sit tøj i webshops, for dels er det ikke ret mange fysiske butikker, der har tøj i hans størrelse på lager, og han synes vist, at det er lidt pinligt at bede en forretning bestille tøj i størrelse XXXXL hjem til sig.

Derfor er han også ret begejstret for en speciel webshop, der har specialiseret sig i tøj, der passer mænd i Hennings størrelse. Den webshop har for eksempel et righoldigt udvalg i store T-shirts, og det passer Henning godt, for han bryder sig ikke om at gå i almindelige skjorter, og det kan i øvrigt også være svært for ham at finde skjorter, der er store nok til hans korpus.

Henning var på besøg hos os i sidste uge, og både min kone og jeg roste ham i høje toner, for det var tydeligt, at han havde tabt sig en hel del kilo, siden vi sidst så ham. Han kunne da også prale af, at han nu var kommet næsten helt ned på 120 kilo, hvilket han havde sat sig som det første delmål i sin slankekur.

Han havde en helt ny T-shirt på med en sjov tekst på brystet, hvor der stod ”Bare rolig, jeg bliver endnu mindre”. Han fortalte, at han var faldet over en webshop, der blandt andet sælger T-shirts med tryk i store størrelser, og det havde faktisk ikke kostet ret meget ekstra, at han selv ville bestemme, hvad der skulle trykkes på T-shirten.

Det er dejligt, at Henning kan tackle sit vægtproblem med en god portion humor.