You are here: Home » Nethistorier » Smuk brudebuket

Smuk brudebuket

Det var et flot og festligt bryllup, vi var til i lørdags i den nordlige udkant af København, da min mands niece blev gift med sin udkårne. Som kvinde var jeg noget nysgerrig med hensyn til, hvordan bruden ville være klædt, og jeg må sige, at hun var usædvanligt flot i en stilfuld brudekjole med et lille snert af noget fandenivoldsk.

Og så bar hun i kirken på en helt usædvanlig flot brudebuket, som jeg kun kunne beundre. Senere spurgte jeg hende, hvor man får så smuk en brudebuket i København, og hun fortalte, at en af hendes gode veninders forældre driver en blomsterforretning, så det havde været helt naturligt at bestille brudebuketten der, og hun mente nok også, at de havde gjort lidt ekstra ud af den brudebuket på grund af bekendtskabet.

Men de har også stor erfaring i den forretning med blomster på Amager, fortalte min mands niece. De gør faktisk ikke så meget ud af at få strøgkunder, for de har fundet ud af, at det giver en roligere drift i forretningen at satse på at tage mod bestillinger på levering af buketter til alle mulige anledninger.

Derfor har de også en ret avanceret hjemmeside, som mange benytter til at bestille blomster levering i København, ligesom man selvfølgelig kan ringe og bestille en buket til levering. For dem er det en fordel, at de modtager bestillingerne i god tid, så buketterne kan blive bundet omhyggeligt, uden at der står en kunde og tripper ude i butikken, fortalte min mands niece.