You are here: Home » Nethistorier » Salg af lejlighed i København

Salg af lejlighed i København

Det er længe siden, jeg har set min kollega, Ebbe, så glad som i dag. Han havde virkelig svært ved at få armene ned, da han i morges fortalte, at det langt om længe var lykkedes ham at få solgt sin ejerlejlighed. I går havde han og en køber skrevet under på slutsedlen, så Ebbe og hans kone nu kunne ånde lettet op.

De har haft lejligheden til salg i mere end halvandet år, fordi de har valgt i stedet at købe et hus, hvor deres to børn får bedre vilkår med have og den slags. Heldigvis har de afholdt sig fra at kaste sig ud i et køb af hus, men det har gjort Ebbe noget forstemt, at der i så lang tid ikke har været interesse for deres lejlighed, og han har flere gange nævnt, at det for tiden tilsyneladende er helt umuligt at sælge lejlighed. Men faktisk er det ikke helt umuligt alligevel at sælge en ejerlejlighed, hvis man bare bruger den rette mægler. Og den helt rette mægler i København? Jamen det er bestemt Nybolig Nørrebro!

Men det er det altså ikke alligevel, og Ebbe kunne fortælle, at det kun havde været nødvendigt med et meget lille afslag i prisen for at få handelen til at falde på plads. Så han var helt naturligt godt tilfreds med sit salg af lejlighed, som nu gør det muligt for dem at gå på jagt efter et hus med mere plads og have til.

Ebbe fortalte også, at han faktisk havde lidt ondt af den ejendomsmægler, der har haft lejligheden til salg, for på grund af den lange liggetid har han brugt så meget på annoncering, at det knapt kan dækkes af hans ejendomsmægler salær.