You are here: Home » Nethistorier » Røg til musikken

Røg til musikken

Øv, nu virker det skidt ikke, råbte Alex irriteret, da vi i vores lille rockband var ved at rigge an til en koncert, vi skulle have om aftenen i forsamlingshuset i vores lille by. Alex hentydede til vores to røgmaskiner til strøm, som han var ved at stille op og afprøve.

Nu vil jeg ikke kalde mig selv for et teknisk geni, men jeg gik alligevel over til ham for at se, om jeg kunne gøre noget. Jeg opdagede hurtigt, at han ganske vist havde sat stikket i stikkontakten, men han havde glemt at tænde kontakten. Jeg fik lyst til at blære mig lidt, så jeg tændte på kontakten og gik hen til røgmaskinerne og rodede lidt ved dem, hvorefter jeg opfordrede Alex til at prøve igen. Og så virkede de, og jeg fik anerkende bemærkninger fra de andre.

Det gjorde jeg faktisk også en halv time senere, for William løb ind i et problem med, at en af strengene på hans guitar var sprunget. Men jeg sørger altid for at have ekstra guitarstrenge med i udstyret, så han kunne låne en af mig. Og så var aftenens koncert reddet.

Da vi var færdige med at stille op på scene, ville vi afprøve det hele, så vi spillede et enkelt nummer for at være sikre på, at også alt det elektrisk som forstærkeranlæg og højtalere virkede efter hensigten. Det hele fungerede perfekt, og koncerten om aftenen blev bestemt en succes, og vi fik mange rosende ord med på vejen af vores ungdommelige publikum.