You are here: Home » Nethistorier » Reflektioner over jul og gaver

Reflektioner over jul og gaver

Julen skulle være en hyggelig tradition, hvor du er med din familie. Det er det også for de fleste heldigvis. For nogle kan det også være en tid med afsavn og ensomhed. For eksempel når du har valgt at bo i udlandet. Valgt er nemlig det rigtige ord, fordi det jo sikkert har så mange andre fordele for dig. Men… det kan også være ensomt, når det er jul og andre højtider, når andre er sammen med deres familier.

Jeg bor i udlandet og er fraskilt. Hele min familie er i Danmark, så mine venner er min familie her. Jeg mødte en ny kæreste for ikke så længe siden på et online datingsite. Jeg har kendt hende i sådan cirka en måned, og vi tilbragte meget tid sammen. Hendes familie bor også længere væk, og hun var ikke helt klar på, om hun skulle tage hjem til hendes familie til jul eller blive her, hvor vi begge bor. Det endte med, at hun inviterede mig til at fejre jul med hende og hendes familie, og alt var vel.

2 DAGE!! før jul ombestemte hun sig og meddelte mig, at hun ville tage af sted alene. Jeg var både ked af det og vred. Så i stedet for at gå i sort, besluttede jeg mig for at samle mine venner, der også var single og holde jul i mit hjem. Det blev da jul, men der er jo ikke noget som at fejre jul med sin familie eller ægtefælle.

Og julegaver tjah…. Det er jo normalt også en hyggelig ting. Jeg fik et herreur fra hende, før hun tog af sted. Meget flot og maskulint herrearmbånd. Det var da en sød tanke ja, men jeg går bare ikke med det, for hver gang jeg tager det på, minder det mig om den jul, der ikke blev.

Nu er det januar, og vi er tilbage i møllen – på arbejde med pligter og hvad dertil hører. Hun er nu tilbage og undskylder for sin opførsel, men jeg kan ikke tilgive hende hendes opførsel.

Så derfor – vær glad for hver jul, du fejrer med enten din ægtefælle eller familie. Single jul sucks! Heldigvis kan jeg da trøste mig selv lidt med nogle lækre herresmykker fra Marjoe!