You are here: Home » Nethistorier » Der skal være råd til rustbeskyttelse

Der skal være råd til rustbeskyttelse

Det er sent. Tirsdag aften. Du sidder foran din skærm. Du har lige fikset et problem med højtaleren på din PC. Der var noget knudret noget. Men det er løst nu. Nu kigger du på budgettet for næste måned. Det ser ikke helt dårligt ud. Men heller ikke helt så godt, som du ønskede dig. Så der skal laves nogle omprioriteringer med hensyn til, hvordan I bruger pengene i den kommende måned. En af de ting, som du umiddelbart ser, er, at du kan nedprioritere den planlagte rustbeskyttelse af dine biler.

Gamle biler ruster mere

Er du fuldkommen sikker på, at det er en klog beslutning? Bilerne bliver jo brugt hver eneste dag. Er det sikkert at køre i biler, der ikke har fået den nødvendige kærlighed? Tænk dig om. Det kræver ikke mange celler at forstå, at usikre biler er farlige. Rustne biler er farlige. Så der må du lige kigge på budgettet igen. I kunne eventuelt droppe ferien sydpå – og udskyde den til sommer? Du må lige tænke lidt mere. Og så må du sørge for at din vivs bil kommer til undervognsbehandling her på Fyn. Hurtigst muligt.

Det er hende, der sørger for at børnene kommer i skole og til alle deres aktiviteter, hver eneste dag. Din egen bil kan komme til undervognsbehandling i næste måned. Du kan jo se på budgettet, at det kan lade sig gøre.
Så: Book tid til din hustrus bil. I må finde ud af puslespillet med transport af børn og til og fra jobs. Det kan I også godt. I har gjort det før, så hvorfor ikke også nu – kun i få dage. Højest tre. Så længe undervognsbehandlingen varer. Det er jo vigtigt med rustbeskyttelse. Det ved du godt.

Særlig undervognsbehandling til ældre biler

Alligevel er det en lidt bitter pille at skulle sluge. Altså at fortælle familien, at I ikke rejser på ferie sydpå nu. Men det bliver der kompenseret for – senere hen. Sommerferien bliver bestemt noget mere interessant og spændende.

Du kigger som en gal på dit ark i Excel. Der er budgettet. Du ændrer beløb og ser, at det faktisk ikke står så dårligt til, som du troede: I kan sagtens betale for rustbeskyttelse af ældre biler i løbet af de næste to måneder. Det kræver bare lidt planlægning – og en positiv attitude. Det her med rustbeskyttelse af biler er jo ikke et onde. Det er en investering i jeres sikkerhed. Og den rammer jo ind i jeres hverdag: Din hustru skal køre i en sikker bil. Du skal køre i en sikker bil. Dine børn skal transporteres i et sikkert køretøj.

Derfor finder du din kalender frem. Du finder et par dage, hvor du ikke har så meget arbejde – eventuelt kan du tage fri. Det vil give et par dage, hvor I ikke har brug for to biler. Så den ene kan blive sendt til undervognsbehandling, uden at I vil få problemer med transport af børn og til indkøb. Og ja, du kunne egentlig godt bruge et par fridage, hvor du kun ligger på sofaen og nyder at livet er godt.