You are here: Home » Nethistorier » Papirsposer

Papirsposer

Nok siger man, at børn nu om dage er forkælede med hensyn til, hvor meget legetøj de har at disponere over. Det er nok også rigtigt, men ikke desto mindre er mange børn også gode til at bruge helt tilfældige ting som legetøj.

Det oplevede jeg i hvert fald her i dag, da vores søn Mikkel havde besøg af Tommy, der er hans gode legekammerat. Det var dejligt vejr, og drengene legede ude i haven. På et tidspunkt så jeg, at de gik over på nabogrunden, hvor håndværkerne er i fuld gang med at bygge et nyt hus. Jeg kunne ikke høre, hvad drengene talte med et par af håndværkerne om, men kort efter kom de i hvert fald tilbage til vores have med favnen fuld af papæsker, som jeg kunne se havde indeholdt skruer eller søm.

Drengene gav sig til at bygge et hus på græsplænen og brugte papæskerne som byggeklodser. Lidt senere spurgte de mig, om jeg ikke havde nogle papirsposer, de kunne bruge som tagplader, for de ville gerne lægge et almindeligt tag på deres hus.

Jeg lovede dem at kigge efter og gik ind for at se i mine køkkenskuffer, om der var mulighed for at finde et par poser, jeg kunne gøre ledige. Det var der nu ikke, men jeg kom i tanker om, at jeg gennem tiden havde gemt en del prøveposer ( som disse ) med den bagtanke, at de jo nok kunne genbruges.

Nu fik drengene hele stakken af poser, og det blev de meget begejstrede for.