You are here: Home » Nethistorier » Palma og erstatning

Palma og erstatning

Det er ved at være på tide, at vi planlægger sommerferien. Mange mennesker er allerede i gang med det. De har været inde for at se, hvad der findes af charterrejser ned til sydens sol. De har måske allerede booket en rejse til Grækenland. Det kan da ikke undre nogen. Det er jo et vidunderligt land at besøge om sommeren: Varme, god mad, sol og strand og venlige mennesker.

Hungrer efter sol

Og ja, det kan heller ikke undre nogen, at her lige efter vinterferiens afslutning, så er vi alle sammen solhungrende. Vejret har været koldt, regnfuldt og blæsende. Det er naturligt, at vi planlægger sommerferien allerede nu. Og for at være sikre på, at vi kommer afsted, og ikke bare springer fra løftet til os selv om, at vi skal nyde at komme ud og rejse igen, så har mange af os allerede bestemt, hvornår vi vil rejse.

Undgå problemer tak

Vi tager slet ikke i betragtning, at der kan komme nye restriktioner. Vi vil naturligvis følge vejledningerne, vi får. Men vores håb er, at vi kommer afsted. Uden problemer, såsom flyforsinkelser med erstatninger. Og vi har slet ikke i tankerne, at vi måske kunne købe en af de mange afbudsrejser, der vil komme på tilbud senere. Nej, vi er opsatte på, at vi skal afsted. Og vi vil nyde et par uger i sydens sol. Måske går rejsen ikke til Grækenland.

Mallorca Olé

Måske skal det være en rejse til Mallorca – Palma med fly sikkert. Det kommer helt an på vores egne personlige præferencer. Nogen kan lide den spanske verden. Andre sætter pris på at rejse i den østlige Middelhav og opleve de græske øer. Mulighederne er mange. Og vi har planer, som skal realiseres til sommer. Det kan der ikke være tvivl om, at de skal. Vi har sparet sammen. Vi har råd til at komme afsted. Og nu kan vi komme afsted. Trygt. Uden frygt.