You are here: Home » Nethistorier » Pakkeliste 101

Pakkeliste 101

Uanset om du har købt flybilletter fra Billund til London eller flybilletter til USA, om du skal på forlænget weekend eller flere ugers ferie, kan du bruge de følgende pakketips. Og tro mig: En god liste er altså guld værd, når du skal ud at flyve!

 

  1. Pas? Tandbørste? Telefonlader? Der er mange ting, der går igen fra rejse til rejse. Lav din egen pakkeliste, og sæt ting på løbende, som du kommer i tanke om dem. Så har du altid en liste at tage udgangspunkt i.
  2. Sørg for, at din kuffert er tørret af indeni, så du ikke risikerer skidt på dit tøj. Jeg har selv købt nogle stofposer til at komme mine sko i. Ved at bruge dem risikerer du ikke at få skidt fra skoene på dit tøj og i din kuffert.
  3. Kom strømper, undertøj og andre mindre ting ind i dine sko. Det sparer plads.
  4. Det er træls at komme frem, og alt dit tøj er krøllet. Rul tøjet i stedet for at folde det. Det holder sig meget glattere på den måde. Rul det ud, og hæng det op, når du kommer frem.
  5. En anden god løsning er pakkerør. De er gode til at holde styr på dine ting, så du nemmere kan finde dem, og så sparer de faktisk plads, da du kan presse mere tøj ind i dem.
  6. Læg disse velduftende ark til tørretumbleren mellem dit tøj, så det altid dufter friskt, når du tager det frem fra kufferten.
  7. Sørg for at have ziplock poser med. De er gode til at have samling på dine ting, fx ladere etc.
  8. Hav en plast- eller stofpose med til dit vasketøj, så du ikke får det blandet med dit rene tøj.
  9. Når du pakker pudder og øjenskygger, så læg en vatrondel over det pressede pudder under låget, så de ikke går i stykker under rejsen.
  10. Hav en letvægtskuffert, og sørg for at veje din bagage inden lufthavnen, så du undgår grimme overraskelser.