You are here: Home » Nethistorier » Ludvig skal have hvalpefoder

Ludvig skal have hvalpefoder

Når jeg næsten hver dag lufter vores hundehvalp, Ludvig, i en hundeskov, der er placeret i nærheden af vores bopæl, møder vi normalt også andre hunde, og jeg er overbevist om, at det er rigtig sundt for Ludvig at vænne sig til at være sammen med andre hunde.

Og mens hundene drøner rundt og leger – ofte med noget, der ligner 100 km/t – kommer vi hundeejere ofte i snak om vores hunde. Forleden mødte jeg således en mand, som i høje toner roste Ludvigs pels for at være blank og flot, og jeg fortalte ham, at Ludvig endnu kun får decideret hvalpefoder at æde, og at det pågældende foder angiveligt indeholder alle de vitaminer, en ung hund har brug for i voksealderen.

Mandens egen hund er en voksen hanhund af blandet race, og han fortalte, at han også havde givet sin hund hvalpefoder, indtil den var udvokset. Men så var han løbet ind i nogle problemer, da han skulle finde frem til det rigtige hundefoder til hunden, for da han skiftede til et foder til voksne hunde havde hans hund i starten nægte at æde det nye foder, som tilsyneladende ikke smagte den særligt godt. Heldigvis fik han god hjælp her.

Det havde sendt ham ud i et større arbejde med at finde noget foder, hunden kunne lide. Men en dag havde han talt med sin nabo om, og naboen var kommet med en smagsprøve på noget foder, der hedder Fromm Family, og det kunne hunden lide, så det mærke har den fået nu i de seneste fire år.