You are here: Home » Nethistorier » London må vente

London må vente

Hold da op. hvor er det irriterende, at man skal blive derhjemme. Vi skal holde os indenfor. Og det ser ikke ud til at ændre på sig. I hvert tilfælde ikke i løbet af de næste 14 dage. Øv. Jeg havde ellers planlagt at tage afsted i næste måned. Nu er jeg slet ikke sikker på, at jeg kommer afsted overhovedet. Det var ellers planen, at jeg skulle have været derovre for at besøge min veninde, som flyttede derover for et par år siden.

Det var ellers billigt

Jeg havde fundet et par flybilletter til London. Men det går ikke. De har jo håndteret situationen med Corona-virusset helt forkert. Og smitten galopperer derovre. Det er forfærdeligt at tænke på. Men jeg har altså aflyst min plan. Min veninde blev naturligvis skuffet, men hun forstår det godt. Vi taler sammen via Skype dagligt, og hun beskriver, hvordan hun og hendes børn for tiden til at gå derovre. Det er ikke nemt for hende.

Jeg bruger Rejsepriser.dk

Jeg har lovet hende at finde nogle andre flybilletter. Måske allerede i løbet af sommeren, hvis tingene bliver bedre. Det må jeg holde øje med. Og jeg må også holde øje med, om jeg måske kan finde nogle billige flybilletter dertil på https://www.rejsepriser.dk/. Dem jeg havde fundet, var jo meget billige. Men så billige bliver de nye, jeg finder, nok ikke. Der kommer sikkert gode tilbud fra forskellige flyselskaber. Men der kommer sikkert også et stort pres på. Der er jo mange mennesker, som har venner i London, ligesom jeg har. Det er jo en kosmopolitisk by. Så efterspørgslen på billetter vil sikkert være stor, når tingene bliver normale igen. Hvis de da nogensinde bliver normale igen. Det kan man jo godt sætte, spørgsmålstegn ved. Ingen ved det helt.

Indtil videre må min veninde og jeg så bare klare at ses virtuelt via skype. Og det er også fint nok. Selvom det ikke er helt det samme som at ses ’live’.