You are here: Home » Nethistorier » Link til blomsterbutik?

Link til blomsterbutik?

Det er bare en helt almindelig onsdag. Du har småtravlt på arbejdet. Det har din kollega også. Hun tager sig dog tid til at tale i telefon med sin mand, som åbenbart har fået nogle opgaver med indkøb, som han ikke kan finde ud af. Han ringer til hende i tide og utide, for at høre om det skal være den ene eller den anden farve, om det skal være en XL eller en XXL, han skal købe. Han er ved at gå hende på nerverne, kan du høre. På et tidspunkt – under opkald nr. 7 – bliver hun rasende på ham.

Tag dog en beslutning

Kan han virkeligt ikke selv tage en beslutning? Det er da ligegyldigt, om det er roser eller iriser, der skal i buketten. Det handler om, at den skal være smuk og så må den også gerne dufte dejligt. Han er ved at købe en buket blomster til sin svigermor – de skal til middag hos hende i aften. Du kan høre, at hun raser, og er ved at blive ret frustreret.

Københavns bedste blomsterbutik

Så du sender hende en lille mail med et link til en blomsterforretning, der også har blomsterlevering i København: https://amagerblomster.dk/. Du skriver til hende, at hun skal sige til ham, at du nok skal købe blomsterbuketten. Hun skal bare være sød og sige til sin mand, at han ikke skal tænke på det. Bare gå hjem og få sat madvarerne, han har købt, på plads og slappe af. Hun læser din mail. Smiler til dig og vinker dig over til sit kontor. Hun har åbnet linket, og har fundet en smuk buket. Hun spørger så, om du er enig i, at det skal være den buket. Det er du. I får bestilt buketten og den bliver sendt til hendes mor med det samme. Så kan hun få den sat i en vase og den vil pryde middagsbordet i aften.