You are here: Home » Nethistorier » Lån til unge

Lån til unge

Som ung kan det være svært at få et lån, især hvis man ikke har nogen værdier som man kan stille som pant. Hvis man fx er under 20 eller 21 år er det de færreste steder på nettet det er muligt at optage et lån. Et af de steder hvor det er muligt er Vivus, en online bank som er ejet af en rigtig bank. Vivus tilbyder hurtige lån, uden man skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til.

Fordele hos Vivus

Der er flere fordele ved at oprette et lån hos Vivus frem for andre låneudbydere. Udover at det er let at hurtigt at få et lån er der følgende fordele:

  • Minimumsalderen er KUN 18 år
  • Svartiden er 15 minutter.
  • Vivus kan næsten med garanti tilbyde et lån (med mindre man er registreret i RKI)

Hvor meget kan man låne?

Hos Vivus kan man låne op til 50.000 kr. Pengene bliver udbetalt på en check og man har således frit råderum om hvad man vil bruge pengene til. Vivus er ikke den billigste låneudbyder på markedet, men til gengæld får man ordnede forhold og mulighed for at optage lån når man er under 21. Hos Vivus og mange andre udbydere skal man blot være 18 år for at optage online lån, se her: https://kviklaan-info.dk/laan-penge-online/.

Lån 4000 kr. rente- og gebyrfrit

Hos låneudbyderen Ferratum har de i øjeblikket et godt tilbud som kan give lidt luft i økonomien. Her er det nemlig muligt for nye kunder at låne 500 danske kroner helt rente- og gebyrfrit i 15 dage.

De 500 kr er penge man helt selv bestemmer hvad man vil bruge til, det blander de sig slet ikke i. Det er let at få et kviklån, selvom man selvfølgelig skal igennem en individuel kreditvurdering. Det er muligt at optage lånet, selvom man er under 25 da Ferratums minimumsalder kun er 21 år.

Betaler man lånet tilbage indenfor 15 dage er det helt gebyrfrit og ÅOP er dermed kun 0.00% – kan man ikke betale tilbage indenfor 15 dage er der selvfølgelig mulighed for at forlænge lånet, men så skal man selvfølgelig til at betale renter og gebyrer på lige vilkår med alle andre lånere. Den komplette oversigt over gebyrer, renter, betingelser samt behandling af persondata omkring lån og kreditter på nettet, finder du her.