You are here: Home » Nethistorier » Lækre produkter til hotellet

Lækre produkter til hotellet

Vores hotel skal fornys. Vi har et lille hotel med ganske få, men lækre rum, og vi gør meget ud af, at vores gæster får en god oplevelse, når de er hos os. Vi har en pavillon i haven, hvor gæsterne kan spise deres morgenmad. Vi har en lille dyrepark, så småbørnsfamilier, der kommer her, kan se en ged, en gris, et får og den slags dyr, som er almindelige på landet. Børnene må gerne kæle med dyrene, men de må ikke tage dem med ind på værelserne. Det gør vi meget ud af. Her kommer nemlig også mennesker, som fx er allergiske overfor katte.

Vi indfører LED lys

Lige nu, hvor vinteren er ved at gå på hæld, er vi ved at gøre hotellet klar til sommersæsonen. Rummene skal males, møblerne skal eventuelt udskiftes. Vi skal have tjekket, at alt fungerer på badeværelserne og i køkkenet. Vinteren har været hård, og efter en lang periode uden brug, så er der helt sikkert en del ting, som skal repareres. Vi installerer også lækker LED lys overalt – så sparer vi også på strømmen.

Malerne er i fuld sving nu. De har fundet en god rytme, og vi er glade. Det bliver flot igen i år. Vi har valgt at bruge en lidt mindre skarp, hvid farve på væggene i de rum, hvor alle gæsterne kan opholde sig samtidigt: restauranten og receptionen. Vi vil gerne have det her dæmpede countrylook ind i de rum, så vi har valgt en lidt mere beige farve på væggene. Det bliver nemmere med møbleringen: træmøbler i de mørke farver, og så puder og hynder i nogle moderne farver. Det kommer til at virke godt.

High End VVS

Blikkenslageren er ved at tjekke køkkenet og badeværelserne. Der er flere armaturer, som skal skiftes, og nogle nye vandrør skal trækkes. Det bliver lidt af en operation det her med vandrørene. Men vinterens frost tog åbenbart hårdt fat.
Jeg taler med ham om armaturerne, vi har brug for. Det er blandingsbatterier til håndvaskene og til brusebadene. Nu kender jeg blikkenslageren og ved, at han er meget opdateret, mht. hvilke vvs produkter der er gode, og ikke så gode. Han har flere gange anbefalet, at vi skifter alle armaturerne ud med Grohe armaturer, fordi de er gode, ikke for dyre, og alle mennesker kender dem. Der er næsten ingen, som ikke ved, hvordan de håndterer et etgrebsbatteri til håndvasken, eller bruseren for den sags skyld. Hidtil har vi ment, at de er lidt for dyre armaturerne, han anbefaler, men jeg må se i øjnene, at han muligvis har ret.

Hvis han siger til mig, at Grohe armaturer kan holde i mange år, så må han vel have ret. Hidtil har vi skiftet armaturer hvert år. Det er en udgift, som vi altid glemmer at tage med i budgettet, fordi vi håber, at det ikke er nødvendigt. Men det er det altså. Jeg beder blikkenslageren om at vise mig nogle eksempler på armaturer, han ville foreslå. Han trækker glad sin tablet frem og viser mig forskellige billeder. Også af Grohe vvs varer. De er flotte, tænker jeg. Jeg beder blikkenslageren om at give mig et tilbud på, hvor meget det vil koste at få udskiftet alle armaturerne, vi har med dem, han foreslår.