You are here: Home » Nethistorier » Lån til indskud, udbetaling og bolig

Lån til indskud, udbetaling og bolig

Lån til bolig, indskud, forbrug og meget mere! – hurtigt svar! Det er gratis at søge efter lån online, du kan ansøge med det samme, og flere giver svar omgående. Du må gerne søge om lån flere steder på én gang – og vælge det bedste lånetilbud.

Billige-kviklån.dk har til formål at hjælpe med at låne penge online, herunder også billigste online boliglån. Hvad vi har information om på siden lige nu er fortrinsvis forbrugslån – de hurtige lån og kviklån, man kan optage her og nu med henblik på at rejse, at købe en ny computer eller måske en ring til kæresten. Billige-kviklån.dk har en oversigt over de bedste og billigste kviklån i Danmark.

Og når vi er ved det, så er de populære online forbrugslån jo blevet mere og mere populære. Se bare på en låneside som Forbrugslån-billige.dk, som har en oversigt over alverdens forbrugslån fra alverdens gode og anerkendte långivere.

Du kan også gøre dig selv en tjeneste og kigge forbi Låne-penge.nu, hvor de fleste online hurtig lån er samlet. Det vil sige, alle de online lån med penge med det samme 24/7, 365 dage om året. Låne-penge.nu har ligeledes en fantastisk oversigt over alle disse skønne lån på nettet med hurtig udbetaling.

Også online boliglån

Men i fremtiden kunne vi meget vel også komme til at skrive om boliglån på nettet. Boliglånet, der typisk bruges til at supplere et realkreditlån i forbindelse med et boligkøb, optages for de fleste danskeres vedkommende i dag ved at gå ned i ens bank og få en aftale her.

Det er hverken det letteste eller det hurtigste. De færreste er klar over, at det rent faktisk er muligt på internettet at kontakte flere banker samtidigt, hvorved man får flere tilbud serveret til en, i stedet for at man selv skal ned i banken med hatten i hånden.

Sådanne tilbudshentere er allerede blevet meget populære i forbindelse med håndværksopgaver. Skal du have fixet vasken, opsat solceller eller repareret garagen, går du i dag online og får flere tilbud fra lokale tømrer, hvorefter du vælger det billigste og bedste. Sådan ser fremtiden også ud for boliglån. Her kommer du til at modtage tilbud fra flere banker og vælge den, der tilbyder dig den laveste rente på dit boliglån.

Lån i friværdien

Finanskrisen har medført, at realkreditinstitutterme er blevet meget strikse med deres kreditvurdering, især når det gælder afdragsfrielån. Det er derfor vigtigt, at du får belånt ejendommens friværdi, mens din indkomst er relativ høj, og ikke først når du bliver pensionist og får en relativ lav indkomst. Du har 2 muligheder for at låne i friværdien

  • Variabelt forrentet lån med 10 års afdragsfrihed
  • Prioritetslån i banken

Du kan optage et variabelt forrentet lån med 10 års afdragsfrihed i realkreditinstituttet. Det gør du ved eksempelvis at optage et F1, F3 eller F5 lån på en million kroner, når du fylder 58 år.
Låneprovenuet indskydes herefter på en pensionsopsparing eller på en højrentekonto med 5 år binding.

Hos eksempelvis FIH modtager du i øjeblikket en rente på op til 2,5 procent, mens du skal betale 2,14 procent for F5 lånet. Du har altså et overskud på 0,36 procent, hvilket svarer til et årligt overskud på cirka 3.600 kr. før skat. Over 5 år vil dette overskud nogenlunde dække låneomkostningerne på mellem 20.000 og 25.000 kr.

Indtil den dag hvor nedsparingen skal begynde, betaler du af på lånet med en årlig ydelse for F5 lån på cirka 49.000 kr. Du modtager til gengæld cirka 25.000 kr i renteindtægter, hvilket alt i alt giver et likviditetsmæssigt underskud på cirka 24.000 kr. årligt. Ovenstående metode indebærer lidt ekstra arbejde i form af at få placeret den ledige kapital, og den er heller ikke så fleksibel som bankernes prioritetslån.

Danske Bank anbefaler Danske prioritetslån, som svarer lidt til et F1 realkreditlån. Med dette lån kan pensionisten trække penge efter behov, og der bliver kun betalt renter af det trukne beløb. Dog er renten højere ved denne type lån, og i skrivende stund ligger den på mellem 4-5 procent.

Hvis vi lige skal uddybe, hvad et prioritetslån er, så fungerer det reelt set som en kassekredit, hvor man stiller sin bolig som sikkerhed. Lånet er oftest delt op i en udlånskonto og en indlånskonto. Låner du f.eks. en million kroner, står den på udlånskontoen og trækker renteudgifter.

Modsat står der 1 million kroner på indlånskontoen, som trækker det samme bare som renteindtægter – regnestykket går altså lige op. Ved prioritetslån har du også mulighed for 10 år med afdragsfrihed. Læs mere om låneansøgning.