You are here: Home » Nethistorier » Kreditkort

Kreditkort

Er du mellem 13 og 17 år er VISA dit nye betalingskort. Og den første fordel ved kreditkortet er, at du får det gratis, hvis blot du er kunde i Kviklaan-info.dk.

VISA er et kreditkort, som du kan bruge til at betale med i butikker i Danmark, udlandet og på internettet. Fuldstændig som et VISA/Dankort, men med den sikkerhed, at du ikke kan bruge flere penge, end der står på din konto.

Selvfølgelig kan du også bruge VISA Electron kreditkortet, når du skal hæve kontanter i pengeautomater – både i Danmark og i udlandet.

Muligheder og sikkerhed

VISA Electron giver dig en handlefrihed i både butikker og i pengeautomater. I Danmark kan kortet allerede nu bruges i mere end 22.000 butikker – og der kommer stadig flere til.

Kik efter VISA Electron-logoet i vinduerne på tøj-, sko-, og musikbutikker, på cafeer, i restauranter og i fastfoodkæder, eller spørg på stedet. Så er du sikker på, at du kan betale med dit kort.

Som du måske kender fra dit Ungdomskort – får du din personlige pinkode til dit VISA Electron kort. Koden er din sikkerhed for, at kun du kan bruge kortet.

VISA Electron tjekker din saldo, hver gang du bruger kortet. Du kan altså kun handle, hvis der er penge på kontoen. VISA Electron – uanset hvor du er.

Verden over finder du mere end 6 mio. brugssteder og mere end 770.000 pengeautomater, hvor VISA Electron kreditkort kan bruges. I udlandet skal du også lige sikre dig, at VISA Electron-logoet vises i butikken eller i caféen.

Med VISA Electron kan du også handle via Internettet – og med Trygt NetBank får du endnu flere muligheder for at tjekke og overføre penge via dine egne konti, når du har tid med dit kreditkort: https://trygt.dk/kreditkort.

Spørgsmål og svar

 • Hvordan bestiller jeg kreditkortet? Kontakt én af Kviklaan-info.dks kunderådgivere.
 • Skal kortet have en PINkode? Ja, det er en sikkerhed mod misbrug.
 • Hvad koster et VISA Electron kort? 15-17 år: kreditkortet er gratis. Erstatningskort kr. 50.
  Fra 18 år: kreditkortet koster kr. 150 årligt.
  Erstatningskort kr. 50.
 • Hvad koster det at bruge kortet i pengeinstitutter i Danmark ? I alle pengeautomater er det gratis på hverdage mellem 8-18 og lørdage mellem 8-14- øvrige tidsrum koster det kr. 2 pr. transaktion.
  Forretningen kan kræve et gebyr ved køb.
  Bemærk: Ikke alle pengeinstitutter kan foretage udbetalinger på VISA Electron kort.
 • Hvad koster det at bruge kortet i pengeinstitutter i udlandet ? Der kan udbetales kontanter i udenlandsk valuta op til et beløb svarende til modværdien af kr. 5.000 pr. dag. Der kan foretages betalinger op til et beløb svarende til modværdien af kr. 30.000 pr. dag.
  Som hævekort i pengeautomat/bank: 1% af det hævede beløb, min. kr. 30 pr. hævning. Det udbetalende pengeinstitut kan også opkræve et gebyr ved udbetaling. Gebyret oplyses af det udbetalende pengeinstitut.
 • Tager forretninger i Danmark gebyr ved brug af VISA Electron? Forretninger kan kræve et gebyr ved køb. Gebyret oplyses af forretningen.
 • Hvor meget kan hæves/bruges om dagen? Unge under 18 år kan hæve op til kr. 2.000 pr. dag i pengeautomater, øvrige max. kr. 5.000 pr. dag. Unge under 18 år kan betale op til kr. 15.000 pr. dag, øvrige kr. 30.000 pr. dag.
 • Kan kortet bruges på internettet? JA. Læs “Gode råd, når du handler på nettet”.
 • Kan kortet bruges i en “fluesmækker”? NEJ. Årsagen er, at kortet ikke er “præget” som et Dankort.
 • Kan der købes benzin, hvor betaling sker ved stander? NEJ. Her skal bruges kontanter eller andre kort. Der kan dog betales på bemandede stationer, der modtager VISA Electron. Og benzinstationer i udlandet.
 • Kan kortet bruges I taxa? JA. Hvis VISA Electrons logo er vist i fx vinduet.
 • Kan kortet bruges til postordresalg? JA. Hvis VISA Electrons logo er vist på indkøbssiden.
 • Kan der ske overtræk? Visa Electron tjekker, om der er penge på kontoen, hver gang du bruger kortet, og du kan ikke bruge mere, end der er på kontoen.
 • Hvordan spærrer jeg mit VISA Electron kort? Kontakt straks PBS International A/S på
  tlf. (45) 44 89 29 29,
  eller fax. (45) 44 68 11 36.
  Åbningstid 24 timer i døgnet.

Prisliste for VISA Electron

Årligt kortgebyr, unge under 18 år kr. 0
Årligt kortgebyr, øvrige – kr. 150
Kortgebyret betales årligt forud
Erstatningskort – kr. 50

Brug af VISA Electron i Danmark

Der kan udbetales kontanter op til kr. 5.000 pr. dag i andre pengeinstitutters pengeautomater, dog op til kr. 7.000 pr. dag i Kviklaan-info.dks pengeautomater. Unge under 18 år kan hæve op til kr. 2.000 pr. dag i pengeautomater.

Der kan betales op til kr. 30.000 pr. dag. Unge under 18 år kan betale op til kr. 15.000 pr. dag.
Når kortet bruges i Danmark
I Kviklaan-info.dks pengeautomater hverdage 8-18, lørdage 8-14 kr. 0
-øvrige tidsrum – 2
I andre pengeinstitutters automater hverdage 8-18, lørdage 8-14 – 0
-øvrige tidsrum – 2
Forretningen kan kræve et gebyr ved køb. Gebyret oplyses af forretningen.
Brug af VISA Electron i udlandet
Der kan udbetales kontanter i udenlandsk valuta op til et beløb svarende til modværdien af kr. 5.000 pr. dag. Der kan foretages betalinger op til et beløb svarende til modværdien af kr. 30.000 pr. dag.
Som hævekort i pengeautomat/bank: 1% af det hævede beløb min. kr. 30 pr. hævning.
Det udbetalende pengeinstitut kan også opkræve et gebyr ved udbetaling. Gebyret oplyses af det udbetalende pengeinstitut.
Som betalingskort i forretninger, som har VISA Electron-logoet og er tilsluttet VISA-systemet. Forretningen kan kræve et gebyr ved køb. Gebyret oplyses af forretningen.

Omregningskurs ved brug i udlandet

Daglig offentliggjorte europæiske valutaer:

 1. Danmarks Nationalbanks valutakurs på ekspeditionsdagen i banken tillagt 1%.
  Andre dagligt offentliggjorte valutaer:
  Danmarks Nationalbanks valutakurs på ekspeditionsdagen i banken tillagt 1,5%.
 2. Ikke dagligt offentliggjorte valutaer: Omregning til USD, der igen omregnes til danske kroner som ovenfor.
 3. Der kan forekomme ekstra valutaomregning for valutaer, dog ikke for de der fremgår under pkt. 1.

Kilde: Kassekredit.nu