You are here: Home » Nethistorier » Kjoler til min mor

Kjoler til min mor

Min mor er efterhånden så dårligt gående, at jeg i lang tid ikke har kunnet tage hende med ud at handle, når hun har trængt til noget nyt tøj. For selv om hun de seneste år har boet på et plejehjem, så holder jeg fast i, at hun skal være klædt så smart som overhovedet muligt, og det er hun også selv indstillet på.

Så nu er vi begyndt at købe tøj online til hende. Jeg tager min bærbare computer med ud på plejehjemmet, hvor de heldigvis har installeret wifi, så vi uden problemer kan gå på nettet og finde det tøj, hun har brug for i en netbutik.

Og den fremgangsmåde passer min mor udmærket, for hun er bestemt stadig meget åndsfrisk og moderne indstillet trods sine 84 år, og hun nyder det, når vi sidder og surfer rundt mellem de mange webshops med online mode, der findes på nettet.

Mor synes, det er spændende, og hun er fascineret af det store udvalg, som man kan finde i løbet af ganske få minutter. Jeg har en mistanke om, at hun helt bevidst er lidt længe om at beslutte sig, fordi hun nyder de stunder, vi har sammen på den måde.

Så sent som i sidste uge købte vi to kjoler online til hende, for nu banker vinteren på døren, og i hendes garderobe er der flest sommerkjoler, så hun trængte til et par nye. I samme netbutik fandt vi også en smart cardigan til hende, som var på tilbud og derfor overraskende billig.