You are here: Home » Nethistorier » Julegaver via nettet

Julegaver via nettet

Kan du huske i gamle dage, før der var internet? Op til jul gik den vilde jagt efter ønskelister, der skulle sendes med posten eller afgives pr. telefon. Og derefter adskillige køreture ude fra landet og ind til de større handelsbyer for at finde gaverne i et hav af forskellige butikker. I dag er det hele meget anderledes. Ønskesedlerne er i SMS form eller på en eller anden hjemmeside, og julegaverne købes i stor stil online. Jeg køber de fleste af mine på nettet, og i år er jeg så heldig, at jeg kan købe til flere i en og samme webshop.

Barbermaskine til min far

Min fra har ønsket sig en ny barbermaskine i år, og det skal han have. Han vil dog kun barbere sig med en Philips barbermaskine, så det er selvfølgelig det, han får af mig. Jeg har surfet lidt rundt og fundet præcis den, han skal have på skiftselv.dk, og det endte med at være en model PT937 fra Philips, som jeg fandt her: http://www.skiftselv.dk/philips/barbermaskiner/

Det ser ud til at være en rigtig god barbermaskine, så den tror jeg, han bliver glad for. Den er afsendt, så den kommer i næste uge til mig. Masser af tid til at pakke den pænt ind 🙂

Sodastream til min søster

Min søster har jo fire børn, og der ryger vist en del sodavand gennem huset, så hun har ønsket sig en af de helt nye og redesignede SodaStream sodavandsmaskiner. Og de ser da også ganske smarte ud faktisk. Kunne næsten finde på at købe en til mig selv også..

Sodastream sodavandsmaskine

til under 500 kroner er det altså et godt køb til en fed julegave til min søde og dejlige søster.

Resten af julegaveindkøbene ordner jeg også på nettet – elle ri hvert fald de fleste af dem. Der er nok nogle enkelte ting, jeg vil købe i en almindelig butik, men nu må vi se.

Glædelig jul!