You are here: Home » Nethistorier » Jakodan er billigst

Jakodan er billigst

Min gode veninde, Bente, er den type, der er særdeles grundig med alt, hvad hun har med at gøre. Det beviste hun også for et lille års tid siden, da hun havde valgt at starte en webshop med en masse helseprodukter, som hun har meget erfaring med i kraft af, at hun i nogle år har arbejdet i en fysisk helsebutik.

Så da hun havde valgt at tage springet og selv forhandle vitaminer, naturmedicin og den slags fra en webshop, startede hun med at finde ud af, hvilken form for emballage, hun skulle bruge til de forhåbentligt mange forsendelser, hun skulle præstere i fremtiden. Og emballage købes jo som bekendt bedst og billigst her: https://www.jakodan.dk/

Selv om jeg i første omgang blev lidt overrasket, var det for så vidt naturligt nok, da Bente spurgte mig, om det var i orden, at hun sendte mig et par vareprøver i to forskellige typer emballage. Hun fortalte, at det billigste for hende ville være at sende de oftest ret små beholdere af plastic i ganske almindelige og billige prøveposer, men hun var faktisk i tvivl om, hvorvidt sådan nogle var solide nok til at klare opgaven.

Derfor havde hun kontaktet tre andre af sine bekendte foruden mig, fordi hun ville afprøve sine forsendelser så realistisk som overhovedet muligt. Så hun sendte et par prøver til alle os fire med posten. Den ene slags var i prøveposer, mens den anden var i boblekuverter, og så bad hun os gemme dem uåbnet, så hun selv kunne tjekke, hvor godt de to slags emballage havde holdt til postvæsenets ofte lidt hårde behandling.