You are here: Home » Nethistorier » Høretelefon reddede ægteskabet

Høretelefon reddede ægteskabet

Det lyder nok lettere vanvittigt, men det gør det ikke mindre sandt: Et par gode høretelefoner har reddet mit ægteskab! Jeg ved, det lyder skørt, og der er da også en forklaring bag, som jeg vil dele med dig her i dette indlæg. Det handler om at være fleksibel og se løsninger i stedet for uoverstigelige forhindringer, når de små ting pludselig bliver store i et forhold.

Min kone er musikelsker

Min smukke og dejlige kone som jeg elsker overalt på jorden, er en meget stor musikelsker og også udøvende musiker, og det var en ren nydelse for mig i starten af vores forhold og ægteskab. Men som tiden gik, blev det mere og mere en prøvelse, for hun spiller enten købt musik eller egne musikinstrumenter nærmest hele tiden. Og med tiden blev prøvelsen til en reel belastning, for der var ALTID lyd, hvor hun var.

Hun har købt nogle store og ganske højt spillende højttalere her – og hun forstår i den grad at pumpe musik i dem. Hornmusik! Og anden musik med blæs i – sådan for alvor.

Jeg prøvede med lidt ferie først

Jeg valgte at finde en god ferie, og jeg faldt over en hjemmeside her – men det var nu ikke der, jeg endte med at finde den ferie, jeg gerne ville have, Jeg fandt til gengæld en rejse til Mallorca et andet sted, og jeg tog en uge for mig selv, men da jeg kom hjem, var problemet det samme.

Til sidst fandt jeg løsningen – jeg købte simpelthen et par højkvalitets høretelefoner ude ved Danguitar, og med dem på kan jeg nyde en god lydbog eller noget af den musik, jeg kan lide, mens fruen tæsker løs på højtalerne og instrumenterne.

Nu er alt fryd og gammen i vores ægteskab, og jeg elsker hende jo overalt på jorden.