You are here: Home » Nethistorier » Sådan finder du en god piercing

Sådan finder du en god piercing

Det handler om at bruge nettet (og hovedet), når du skal finde kvalitetsting, som du samtidig ikke har lyst til at betale mere for end nødvendigt. Her mener jeg ikke, at du skal kigge efter discount – men blot at du skal bruge nettet, når du vil finde den bedste pris på en vare, du vil købe. Og i dag kan du jo finde alt online! Om det er en ny vaskemaskine eller et nyt smykke til din piercing – det er på nettet.

Der ER penge at spare

Nogle mener, at der ikke er de store besparelser at hente ved at bruge nettet fremfor de fysiske butikker i det store billede. Det begrunder de med, at man jo af og til skal bytte eller returnere varer, og når det er nødvendigt, koster det porto.

Det er sandt i nogle tilfælde – faktisk er der en del netbutikker, der tilbyder gratis forsendelse ved returvarer. Men selvom du skal betale for portoen, skal du jo også betale for din transport til en fysisk butik, ligesom du skal bruge tid på det.

Alt i alt er der altså mange penge at spare ved at handle online.

Min datters piercinger

Min datter er fascineret af piercinger. Heldigvis ikke det der med et hav af piercinger i ansigtet, der får hende til at ligne et psykotisk tilfælde på udgang. Men hun har piercet begge ører, og hun har også en navlepiercing. Faktisk tror jeg, at hun også har en piercing i den ene brystvorte, men det er udenfor far/datter fortroligheden at vide det med sikkerhed 🙂

Når jeg tror, hun har det, er det fordi jeg har set hende nærstudere denne side mange gange: http://piercingfabrikken.dk/24-brystpiercing – og så er det vel legitimt nok at tro, at hun har sådan en fætter?

Nå – men det er faktuelt, at min datter sparer ganske mange penge ved at købe sine smykker til piercing online, og hun påstår, at udvalget faktisk er større end i de butikker i København, hun har været i.