You are here: Home » Nethistorier » Fugemasse og vinduer

Fugemasse og vinduer

Sig mig, kan man leve af at sælge fugemasse, spurgte en af mine bekendte, da vi forleden mødtes tilfældigt efter ikke at have set hinanden i mere end fem år. Og det kunne jeg bekræfte, at man rent faktisk kan – endda leve tilpas godt af det.

Det handler bare om at yde den rigtige service overfor kunderne, så får man hurtigt flere kunder, og det giver jo smør på brødet. For mit vedkommende er det sådan, at jeg startede i det små for knap fem år siden, men allerede i dag er det faktisk sådan, at jeg leverer fugemassen til de fleste nye vinduer på Sjælland.

Mit forretningskoncept går ud på, at kunden bestemmer tidspunktet og stedet for leverancen, og jeg garanterer levering senest dagen efter, at en kunde bestiller en portion fugemasse. Normalt er det jo sådan, at en kunde skal have leveret sin fugemasse på kundens adresse, men der er nu også en del tilfælde, hvor det er mest praktisk, at jeg leverer varen på en byggeplads.

Det havde jeg et eksempel på i sidste uge, hvor en af mine faste kunder havde entreprisen på montering af næsten 200 Rationel vinduer i Køge, hvor der bliver opført en ny beboelsesejendom med godt 30 lejligheder. Her var det helt oplagt at levere de mange hundrede kilo fugemasse direkte på byggepladsen.

Det samme oplever jeg jævnligt i forbindelse med større byggerier eller større istandsættelser i København. Ved udskiftning af vinduer skal der altid bruges fugemasse, så jeg har leveret fugemasse til mange vinduer i København. Bedste sted at købe nye vinduer? Det er lige her: http://www.skift-vinduer.dk/