You are here: Home » Nethistorier » For lækre badehåndklæder

For lækre badehåndklæder

”Det er ikke tilladt at medbringe håndklæder fra værelset ved stranden eller swimmingpoolen” stod der på et skilt på væggen i badeværelset på det hotel, hvor vi holdt ferie på Kreta for at par uger siden, og det stod på fire forskellige sprog, så der var ikke så meget at tage fejl af.

Da vi første gang kom ned til poolen, søgte jeg efter et sted, hvor man kunne leje nogle badehåndklæder, men den service havde man altså ikke på hotellet, og jeg kunne da også hurtigt konstatere, at de øvrige turister ved poolen havde medbragt håndklæder, der var vidt forskellige i mønstre og farver, så det måtte nok være nogle, de havde medbragt hjemmefra.

Men vi havde ikke taget håndklæder med, så min mand og jeg måtte en tur ud på gaden for at se, om vi kunne finde et sted at købe et par stykker. Og det kunne vi sagtens, for tæt på hotellet fandt vi en forretning, der bugnede af forskelligt boligtilbehør og altså også håndklæder.

Vi kiggede grundigt på priserne, for vi havde gjort os klart, at det kunne komme til at knibe med at få plads til et par store håndklæder i vores kufferter, så vi planlagde at efterlade dem på hotellet, når vi rejste hjem.

Heldigvis var der også nogle tilpas billige nogle, som vi godt kunne tillade os at kassere, når ferien var slut. Og det var alligevel nogle meget flotte håndklæder, selv om de ikke var så tykke og lækre, som vi kunne have ønsket os. De rigtigt lækre håndklæder er dem, man køber her.