You are here: Home » Nethistorier » Online for at flyve billigt

Online for at flyve billigt

Rent praktisk var det noget af en lettelse for os, da det for nylig viste sig, at et andet flyselskab har valgt at åbne en direkte flyrute fra Billund til Tenerife, efter at lavpris flyselskabet Ryanair har valgt at lukke sin rute mellem de to destinationer.

For os betyder det en del, fordi vi for nogle år siden valgte at investere i en ferielejlighed på Tenerife, hvor vi holder meget af at være et par måneder i vinterhalvåret. Så da nyheden om, at Ryanair ville lukke den pågældende rute, var det da bestemt ærgerligt for os, fordi alternativet så ud til at være, at vi skulle til København, hvis vi ville have en direkte flyvning til Tenerife. Og da vi bor i Jylland, vil det jo være noget mere besværligt.

Men for ikke så længe siden meldte et andet flyselskab så ud, at de vil starte en direkte rute fra Billund til Tenerife, og da det kom frem, skyndte jeg mig ind på det pågældende flyselskabs hjemmeside for at orientere mig om priserne.

Og jeg må erkende, at det nok er slut med billige flybilletter til Tenerife, for det er nogle temmelig meget højere priser, den nye operatør på ruten beregner sig. Men på den anden side er det nok til at leve med for os. Hidtil har vi normalt holdt tre ferier pr. år på Tenerife, og det kan vi nedsætte til to ferie af længere varighed, og så vil vores samlede udgifter til flyvninger gå stort set lige op.

Så er det sgu godt, vi har hjemmesider som rejsepriser.dk, der altid kan finde de billigste flybilletter til os.