You are here: Home » Nethistorier » Fed stil med Daniel Wellington

Fed stil med Daniel Wellington

Intet outfit er komplet uden det rigtige tilbehør – sådan er det bare. Tilbehør til et outfit er nærmest blevet en kunstform, hvor du vælger de dele, der er med til at understrege din stil. Du kender sikkert den fornemmelse, hvor du bare går ned af gaden, og føler du har overskud.

En af de mere hotte trends lige nu er at ”udsmykke” dit ur ved at bære armbånd sammen med det. Det er et skønt look, men det kan være svært at vælge de rigtige smykker til at gå med dit ur.

Du skal gøre dit ur til ”stjernen”. Selv om du har indtil flere armbånd på sammen med dit ur, skal det være uret, at folks blikke trækkes mod, når de ser på dit håndled. Uret er det mest unikke og skal derfor have stjernestatus. Jeg har selv et lækkert enkelt ur fra Daniel Wellington Ure, som er skønt at dresse op med et par armbånd.

Hvordan får du så uret til at stå frem? Du vælger armbånd, som har den samme farveskala, materiale, sten eller design. Du kan sætte armbånd både over og under uret, lad blot ikke uret være øverst.

Når du skal vælge armbånd, skal du vælge nogen, der er forskellige og unikke, men som alligevel balancerer sammen og med uret.

Når du ser nogen med et ur og flere armbånd, ser det måske skødesløst ud, men intet er overladt til tilfældighederne med rækkefølgen. Du kan følge disse regler for det bedste resultat. For det første skal du ikke bære to store armbånd op af hinanden, og for det andet skal du finde armbånd, der ikke filtrer sig ind i hinanden.

Vigtigst er, at du har det sjovt med at matche armbånd og ure – find en unik stil for dig, og bær den stolt!