You are here: Home » Nethistorier » Et par overvejelser når du skal vælge puslespil

Et par overvejelser når du skal vælge puslespil

Der findes mange forskellige puslespil. Til alle aldre, med mange eller få brikker, og med enten velkendte eller flotte billeder.

Alt det er noget man skal tænke over, når det kommer til at vælge det helt rette puslespil at starte ud med. Om man skal have et med mange brikker, eller et med lidt færre. Hvilket billede det skal ende med at være, kan dog også være en ting at tænke over.

Men når først man har fundet det helt rigtige puslespil, er det bare at gå i gang med at samle.

Ravensburger – byder på det hele

Det med at lægge puslespil kan være noget for alle aldre. Både børn, unge og voksne. Hvilket er forståeligt nok, da der findes så mange at vælge imellem.

Der findes nogle med mange brikker, få brikker og billedet der bliver bygget, er selvfølgelig også en vigtig del af det med at vælge det helt rigtige puslespil.

Her kommer Ravensburger ind i billedet. Der findes mange forskellige Ravensburger puslespil, så hvad end man leder efter et med mange brikker, eller efter et som vil ende som et flot billede, byder Ravensburger på det hele. Se f.eks. udvalget her hos hyggeonkel.

Der findes mange pæne billeder fra lige præcis dette mærke. Så hvis det er noget man går efter, er Ravensburger helt klart en god mulighed. Ikke nok med det, så laver de puslespil med helt op til 40.000 brikker.

Ravensburger laver dog også puslespil for de lidt yngre. Her er spillene ikke med så mange brikker, og det er typisk med billeder af noget, de små godt kan genkende. Som f.eks en Disney prinsesse eller en karakter fra en børnefilm.

Så alt i alt findes der mange forskellige slags puslespil. Her er Ravensburger en god mulighed for at starte ud med de lidt større puslespil, hvis det er det man er til.