You are here: Home » Nethistorier » Er du glad for puslespil kender du sikkert allerede til Jan Van Haasteren

Er du glad for puslespil kender du sikkert allerede til Jan Van Haasteren

Jan Van Haasteren er en af de store navne indenfor puslespilmageri. Han har lavet over 100 puslespil, og ifølge ham er der over 40 ting der går igen i hans puslespil. Hans puslespil er kendt for at være fulde af humor, bevægelse og sjove uheld og det er let at genkende hans ikoniske tegnestil.

Puslespil er altid hyggelige at give sig i kast med, og endnu sjovere er de når hver en brik er fuld af liv. Det giver også et ekstra lag af udfordring, da motiverne ofte virker kaotiske og det kan derfor være svært at finde ud af præcis hvor brikkerne høre hjemme.

Ydmyge begyndelser

Jan Van Haasteren har ikke altid været en stor pusespilsmager, men startede ud med at arbejde for en medievirksomhed hvor han primært stod for at lave plakater.

Den store puslespilsvirksomhed Jumbo var ikke specielt begejstret for den første plakat Jan Van Haasteren leverede til dem, men da han fik muliggeden for at lave den om lavede han en så god plakat at Jumbo ansatte ham og siden da har ladet ham tegne motivet for den serie af puslespil der er opkaldt efter manden selv.