You are here: Home » Nethistorier » En kæreste finder man da online

En kæreste finder man da online

Tidligere var der slet ikke mulighed for at finde en kæreste online, idet nettet ikke fandtes endnu. Da internettet gjorde sin entre, blev det pludselig muligt, og derfor åbnede der nogle datingsites, hvor håbefulde singler kunne byde sig til. Dette var i en årrække ikke specielt velanset, og folk, der havde fundet hinanden online, pralede ikke lige frem med det. Mange af de par, der havde fundet hinanden online, gik endda så vidt, at de eksempelvis til familiefester direkte løj, om hvordan de havde mødt hinanden. Sådan er det bestemt ikke længere!

Alle former for dating er blevet utroligt populært og i dag er holdningen blandt den danske befolkning, at man da selvfølgelig finder en kæreste online. Og et godt sted at begynde er f.eks. her. Men hvis man så sidder som single, og tager den beslutning, at begynde i dating universet for at finde sin kæreste online, så er der en række gode råd, som man bør huske sig selv på.

Vær bevidst om hvad du søger når du finder din kæreste online

Mange tror, at netdating bare handler om held, men det er ikke nødvendigvis den pure sandhed. I stedet handler det om, at søge målrettet efter den rette partner. Derfor er det vigtigt, at du, inden du går i krig med datingen, beslutter dig for, hvordan drømmepartneren skal være. Selvom der er en klar holdning om, at man da finder en kæreste online, så er der ofte større fokus på hvilken bil og bolig man skal have. Dette er forkert – i hvert fald hvis man vil maksimere chancen for at finde sin kæreste online.

En kæreste finder man da online – bare lad være med at lyve!

Mange har en tendens til at pynte lidt for meget på sandheden, når de fx skriver deres profiltekst. På den korte bane er det måske frugtbart, men på den lange bane, er det bestemt ikke den bedste løsning. Du bliver bare taget i dit snyderi, og så finder du ikke en kæreste online. Derfor kræver det, at du er ærlig, når du vil finde din kæreste online – ellers holder det ikke på længere sigt!

En kæreste finder man da online – bare du ikke er for kræsen!

Mange kan blive alt for krævende, når de dater. På den måde finder man aldrig en kæreste. Når du skriver din profiltekst, så tænk på den som en jobansøgning – fokuser på hvad du kan tilbyde din partner! Hvis du fx er god til at lave mad, så skriv det. Man behøves ikke skrive negative ting, bare nøjes med at skrive de positive ting – de negative ting skal en kommende partner tidsnok finde. Med andre ord, så skal du altså ikke stille krav, når du laver din profiltekst. Du skal i stedet fokusere på dine egne styrker.

En kæreste finder man da online er efterhånden så naturlig en sætning, at man ikke engang bider mærke i det mere. Men skal man finde sin kæreste online, så er det vigtigt, at man husker ovenstående gode råd.