You are here: Home » Nethistorier » Elprisoversigten.dk hjælper danskerne

Elprisoversigten.dk hjælper danskerne

De fleste danskere tænker ikke over, hvorvidt de har den elregning, som de egentlig burde og kunne have. Mange beholder deres elselskab år efter år uden at tænke over, om de kunne spare penge ved at skifte til et andet. Elprisoversigten.dk vil gerne ændre dette ved at give danskerne nem og hurtig adgang til at se de billigste priser for el i landet. Du kan altså på siden få et overblik over, hvad du skal betale for el hos de forskellige selskaber.

Du kan skifte nemt, hurtigt og gratis

I Danmark er det gratis at skifte elselskab, og det behøver ikke tage mere end nogle få minutter at gøre det. Alligevel vælger over 90% af danskerne at beholde det samme elselskab år efter år. Men der er faktisk rigtig mange penge at spare ved at skifte selskab alt efter, hvem der har de billigste priser sammenholdt med det forbrug du har. Priserne kan nemlig variere meget fra udbyder til udbyder, men produktet er altid det samme. Du får altså ikke et ringere produkt af at betale mindre – du sparer blot penge. Derfor er der ingen grund til at lade være med at undersøge, hvor du kan få det billigste el på elprisoversigten.dk

Fast pris eller variabel pris?

Når du vælger et elselskab, kan du også samtidig vælge, om du vil betale fast pris eller variabel pris. Ved en variabel pris ændrer prisen for el sig fra dag til dag eller selv fra time til time. De variable priser afhænger af priserne på olie, kul, naturgas og meget andet. Det kan svinge meget, og afhængig af markedet kan man enten spare eller tabe penge på at vælge denne løsning. Med faste priser betaler du en fast pris på el, der ikke varierer fra dag til dag eller måned til måned. På denne måde kan du føle dig mere sikker, men du sparer heller ikke, hvis markedet bliver billigere. Du kan læse mere om alt dette på elprisoversigten.dk.