You are here: Home » Nethistorier » Din indre cowboy

Din indre cowboy

Vi har alt i cowboy udklædning hos PARTYKOSTUMER.DK. Vild indianer eller sej cowboy. Vi har cowboy kostumer til enhver lejlighed – super kvalitet til billig pris.

Cowboy udklædning er sjovt for børn som voksne. Alle dage har drenge leget cowboy og indianere og det stopper skam ikke bare fordi, der er kommet lidt år på bagen. Hos PARTYKOSTUMER.DK finder du indianer og cowboy udklædning til både børn og voksne. Der er den friske cowboy udklædning, den frække og så er der den traditionelle med cowboy hat og sejt revolverbælte. PARTYKOSTUMER.DK har desuden masser af festligt tilbehør til din cowboy udklædning.

Vær John Wayne for en dag

De fleste mænd og drenge har på et eller andet tidspunkt i deres liv leget indianer og cowboy. Derfor er det både trygt, sjovt og sikkert at klæde sig ud med en indianer eller cowboy udklædning. Her kan du slippe din indre John Wayne fri for en dag med den helt rette cowboy udklædning. Hop i de seje slidte jeans og skaf dig et sejt revolverbælte, en cool cowboyhat og ikke mindst det obligatoriske tørklæde om halsen. Vær John Wayne eller måske den også kendte Buffalo Bill. Prøv en sej Buffalo Bill jakke eller andet fra vores seje cowboy udklædning. Du er måske mere til indianer udklædning, så har vi også bue og pil, tomahavk og indianer paryk. Der er nok at vælge imellem af indianer eller den klassiske cowboy udklædning her hos PARTYKOSTUMER.DK.

Cowboy kostumer til pigerne

Til kvinderne er der også et væld af spændende cowboy udklædning at vælge imellem. Vi har alt fra cool til sexet og frisk til forrygende. Er du til cowboy udklædning, når det er bedst, så prøv vores Annie Oakley kostume eller giv den som sexet revolvertøs med den helt store udklædning – cowgirl hat med skumforstærkning, frynset fløjstop, buksebeskytter og tørklæde. PARTYKOSTUMER.DK har også smart cowboy udklædning som sexet cowgirl. Her får du sexet cowboy kostume med tætsiddende sort cowboy kjole, hat, westernslips, bælte og lasso. Her får du rig mulighed for at sætte gang i festen og ikke mindst imponere dine venner med en helt igennem gennemført cowboy udklædning.

Imponerende indianerpige kostume

Med den rette cowboy udklædning eller indianer kostume kan du være sej, sexet eller måske bare krigerisk indianerprinsesse. Her får du sexet kort tætsiddende kjole med fryser, en sej hovedbeklædning og ikke mindst den obligatoriske tomahavk. Hos PARTYKOSTUMER.DK har vi flere flotte indianer kostumer og smart cowboy udklædning at vælge imellem – alle med sans for de små detaljer og lavet i super kvalitet. Med den helt rette udklædning kan du få en forrygende dag uden at tænke på andet end at more dig.