You are here: Home » Nethistorier » Der skal bruges e-juice til e-cigaretterne

Der skal bruges e-juice til e-cigaretterne

Når du én gang for alle har droppet tobaksrygningen og er kommet godt i gang med den langt mindre skadelige e-cigaret, ved du også, at der skal bruges e-juice til e-cigaretterne.

E-juice er den væske, der skal hældes i e-cigarettens beholder, der opvarmes, når du starter rygningen og som dermed udsender dampen. Juicen er af høj kvalitet, og udover nikotin – hvis man vel at mærke ønsker nikotin i sin juice – indeholder juicen naturlige aroma-og tilsætningsstoffer, der også findes i fødevarer og tandpastaprodukter. For at smagen bibeholdes i væsken, skal der også tilføres en væskebase. Uden basen ville dampen ikke smage af noget som helst. Læs i øvrigt varedeklarationen på produktet på hjemmesiden, så du får sikkerhed for at juicen er produceret efter forskrifterne på godkendte laboratorier.

Som e-cigaret bruger ved du sikkert også, at der findes langt, langt flere smagsvarianter end de almindelige cigaretter kan byde på. Prøv f.eks. at tage et kig her hos Smartsmoke. Der er alt inden for eksotiske frugt og drinks til den naturlige tobakssmag, du kender så godt fra cigaretterne. Et meget lille udpluk af de utallige smagsvarianter: Mint, lakrids, vanilje, vandmelon, cola, champagne og mange flere. Nu har du vist et meget godt billede af, at der flere hundrede at vælge imellem, og som du kan udforske med tiden efter smag og behag. Du kan typisk købe juicen i beholdere på 10 ml, 30 ml og 50 ml. Det svarer henholdsvis til cirka 200, 600 og 1.000 cigaretter – alt afhængig af, hvor hårdt du suger på e-cigaretten.

At der skal bruges e-juice til e-cigaretter skaber en helt ny form for rygning. De mange smagsvarianter giver en helt ny oplevelse, og du kommer aldrig til at smage den fæle tobakssmag, efter du har røget alt for mange smøger på en dag. Det bedste er, at du tværtimod med den rigtige smag kan få et behageligt og frisk pust i munden, som du føler glæde ved i stedet for lede.

Er rygningen med e-cigaret og e-juice farlig for andre at indånde? Tja, det diskuterer eksperterne stadig, og derfor er det blevet forbudt at dampe på den elektroniske cigaret mange steder, ligesom det gælder for tobaksrygning. Men ét er sikkert. Dine omgivelser kommer ikke til at føle sig som passive rygere, når de kommer tæt på din damp. Tværtimod kan de indsnuse et stænk af frisk jordbør eller fersken – eller en af de hundreder af andre varianter. Der er vist ingen tvivl om, at du fremover ikke skaber nær så megen negativ opmærksomhed med en e-cigaret i hånden.

Sådan får du juicen i e-cigaretten: Når du fylder væsken i e-cigarettens beholder, skal du begynde med at tage proppen ud af den lille beholder, som typisk sidder i bunden eller i toppen alt efter model og type. Fyld derefter væsken ned i beholderen, indtil det er cirka 3 millimeter fra toppen, og sæt proppen godt på igen, så ikke væsken løber ud af beholderen. Hvis det er for besværligt at fylde væsken i den lille beholder, kan du benytte en kanyle, så du ikke spilder din juice.