You are here: Home » Nethistorier » Danskerne vælger i stigende grad bondegårdsferie om sommeren

Danskerne vælger i stigende grad bondegårdsferie om sommeren

Der er ikke noget så skønt som en bondegårdsferie om sommeren. Flere og flere danskere har fået øjnene op for dette, hvorfor denne type ferie er i kraftig vækst. Det er skønt at komme på landet om sommeren, der er både masser af dyr og skøn natur.

Vi vælger i stigende grad ferier under egne himmelstrøg her i Danmark, da vi for alvor er blevet glade for vores skønne land. Samtidig bliver det ikke ved med at være spændende med en charterferie til syden, vi vil i stigende grad have en anderledes ferie.

Bondegårdsferie for hele familien

Det er i sær de danske familie med børn, som vælger en bondegårdsferier til sommeren. Børn elsker simpelthen denne type ferie, hvor der er ro, natur og dyr. Der behøver ikke være så meget andet, bare der er denne plads og disse rammer, så stortrives børnene.

Og når børnene har det godt, så har de voksne det også godt. Det er skønt at se ens børn trives og nyde omgivelserne på ferien, og så er det samtidig dejligt at tænke over, at de får lejlighed til at omgås en masse dyr.

Det gælder i sær, hvis man normalt bor i byen og ikke selv har dyr. Så kan der nemlig godt mangle noget i børnenes hverdag, hvilket man så kan kompensere for med en skøn bondegårdsferie på landet.

Dyr giver børn ro i sjælen

Børn har faktisk rigtigt godt af at omgås dyr, da det kan være med til at give dem ro i sjælen. De kan nemlig tale med dyrene om deres problemer og deres liv, og ofte får dyr en nærmest terapeutisk effekt på børnene.

En sommerferie med dyr kan skabe nogle rigtigt stærke bånd mellem børnene og dyrene, og det er virkeligt godt for børnenes psyke. Børn er selvfølgelig forskellige, men man ser ofte, at børn bruger dyr til at være fortrolige med.

Dette er bare endnu et plus ved en bondegårds, og noget som man kan glæde sig over som forældre. Det hjælper desuden også de stressede voksne, at man kommer helt ned i gear på en ferie på landet.

Bestil i god tid

Hvis du vil på bondegårdsferie i skolernes sommerferie, så er det en god ide at bestille i god tid. Den øgede popularitet har nemlig gjort, at mange steder hurtigt bliver udsolgt i de populære uger.

Udbuddet har ikke rigtigt kunne følge med den stigende efterspørgsel, hvorfor du skal være hurtigt ude. Har du mulighed for at ligge sommerferien uden for disse uger, så er det derfor et kæmpe plus og priserne er ofte meget lavere her.

Et godt tidspunkt at besøge en bondegård er i midt august, da der som regel stadig er gang i høsten på landet på denne tid. Det er en hel særlig oplevelse, og stemningen kan slet ikke beskrives. Hele årets hårde arbejde bliver høstet i disse uger, så der er både travlhed og glæde.