You are here: Home » Nethistorier » Cykler købes online i dag

Cykler købes online i dag

Johannes, som jeg arbejdede sammen med i en årrække, gik sidste år på pension, men han fandt nu hurtigt ud af, at det nok ville være en god ide at finde på et eller andet, der kunne få ham væk fra hans kone, Margrethe, som jeg da også godt ved kan være noget af en havgasse.

Så Johannes fik for nogle måneder siden et deltidsarbejde hos en cykelsmed. Han har ikke ligefrem en håndværksmæssig uddannelse, men det meste af hans arbejde består i at lappe punkterede cykler eller udskifte dæk og slange, hvis det ikke længere kan betale sig med en lapning.

Johannes fortalte her forleden dag, at da han var ung, så lappede man altså selv sin cykel, hvis den var punkteret. Men det gider folk ikke mere, de vil hellere betale en cykelsmed for at ordne det, men det kan jeg selvfølgelig ikke have noget at indvende imod.

Men jeg har nu også andre opgaver, fortalte Johannes, for når vi i forretningen for eksempel har solgt en ny cykel, så skal den jo pakkes ud og til en vis grad samles, for under transporten er sådan noget som pedaler og styr normalt ikke skruet på, og så bliver det min opgave.

Og det er faktisk et dejligt arbejde, og det er det da især, hvis det er en cykel til et barn, for det er dejligt at se så meget glæde i et par tindrende barneøjne, når de kommer og henter den nye cykel, som jeg har klargjort, fortalte Johannes. Men mange køber cykler online i stedet nu om dage.