You are here: Home » Nethistorier » Breakfast at Tiffany’s?

Breakfast at Tiffany’s?

Vi har været så heldige af finde billige flybilletter til New York på rejsepriser.dk. Vi er så min mand og jeg, og vi rejser lige før juleferien. Det bliver fantastisk spændende at opleve jul i New York. Jeg har hørt, at det skal være ret fantastisk med kæmpe juletræer og masser af lys. Der er naturligvis Rockefeller Center juletræet, se på vinduer på Fifth Avenue og stå på skøjter i Central Park.

Jeg har også hørt fra en ven, at vinduesdekorationerne hos Bergdorf Goodman er et must. Det betragtes så vigtigt, at det ses som en del af julekulturen i New York.

Tiffany i New York

Når vi nu er der, er der noget, jeg slet ikke kan vente med at prøve. Du kender sikkert juvelkæden Tiffany? Det er dem med de lyseblå/turkise æsker, du tit ser i film. De har nu i deres flagskib butik i New York åbnet en morgenmadscafe, som er indrettet i samme farve, som du kender fra æskerne. Det må være enhver piges drøm at spise morgenmad der. Det er så luksuriøst og piget, og noget som du slet ikke har set før. De serverer alt lige fra croissanter til vafler, røget laks og trøffelæg m.m. Når man så også er en stor fan af Audrey Hepburn og har set ”Breakfast at Tiffany’s”, er der ingen vej tilbage 🙂

 

Vi skal også en tur ind og se ”The Nutcracker”, som udføres af The New York City Ballet. Det har stået på min ønskeliste længe.

 

Julelys har jeg hørt skal ses i Dyker Heights. Her har man en ”konkurrence” i, hvem der har det mest julede hus i kvarteret. Og der bliver ikke lagt fingre imellem, skal jeg sige. Det er altid fantastisk at se, og det er som om, det bliver støre og mere grandiost år for år.