You are here: Home » Nethistorier » Blonder er bare bedst

Blonder er bare bedst

Vores handelsstandsforening her i byen har i flere år stået bag et såkaldt Late Night arrangement, hvor alle forretningerne i de to gågader holder åbent til klokken 22 om aftenen, ligesom der er forskellig underholdning i gågaderne. Det har for så vidt været meget succesfuldt, men i år vil man prøve at trække endnu flere kunder til ved at arrangere endnu mere underholdning.

I den forbindelse har jeg fået til opgave at stå for en mannequinopvisning, hvor jeg så får lejlighed til at vise nogle varer fra min lingeri shop frem. Det gør jeg gerne, men jeg tror nu ikke, jeg kan få økonomi i arrangementet, hvis jeg skal bruge professionelle mannequiner, så i stedet har jeg entreret med nogle unge piger, der er villige til at gå mannequin kun iført noget småt og i de fleste tilfælde sexet lingeri mod til gengæld at få det undertøj, de har vist frem, ligesom jeg byder på noget lækker aftensmad før opvisningen.

Det var faktisk nemt nok at lave aftaler med de unge piger, så jeg har hele truppe på otte mannequiner klar. Ingen af dem gik i øvrigt med BH, da jeg mødte dem…Selve opvisningen skal starte klokken 19 og vare en times tid. Det giver mig mulighed for at få lokket kunder i butikken efter mannequinopvisningen, og jeg sørger selvfølgelig for at have nogle gode lingeri tilbud at lokke med. I det hele taget: Skal du købe lingerie så kig forbi House of Lingerie: https://houseoflingerie.com/da/

Det er første gang, jeg nogensinde prøver at stå for sådan en mannequinopvisning, så jeg er selvfølgelig spændt på, om jeg kan få det til at hænge sammen økonomisk og opnå en meromsætning.