You are here: Home » Nethistorier » Bedste støvsuger?

Bedste støvsuger?

Hvilken støvsuger er egentlig den bedste, man kan købe? Det var, hvad jeg blev spurgt om forleden af min nevø, der netop er flyttet sammen med sin kæreste og nu altså stod med behovet for en ny støvsuger. Som såkaldt gammel i gårde og ganske velbefaren udi husholdningsmaskiner påtog jeg mig opgaven at hjælpe ungersvenden lidt på vej.

Miele eller Nilfisk?

Lad mig med det samme sige, at min erfaring er, at støvsugere med pose er langt bedre og i øvrigt nemmere at holde rene, end de der moderne poseløse bastarder. Og det levner mig så med valget mellem de to i mine øjne absolut bedste støvsugere på markedet: Nilfisk og Miele.

Miele er jo tysk kvalitet, når det er bedst, og det går man altså ikke fejl af. Men så er der jo lige det med patriotismen, ikke? Nilfisk er jo dansk – i store træk i hvert fald. Og de er altså gode og helt ekstraordinært holdbare. Vi kender vist alle til mennesker, der har en tudsegammel Nilfisk, der bare kører og kører.

Efter moden omtanke valgte jeg at anbefale min nevø en Nilfisk, som jo nu om dage – omend stadig i den dyre ende – kan købes ganske billigt på nettet i butikker som skiftselv.dk med flere. Og det helt fede ved det er jo, at man kan købe alle reservedele til dem – og til alt mulig andet her: http://www.skiftselv.dk/reservedele/

Støvsugerposer?

Ingen kæde er stærkere end det svageste led, og er der et sted, hvor det absolut ikke kan betale sig at spare, er det på poserne til din støvsuger. Der er et hav af uoriginale støvsugerposer at få, men kendetegnet for dem – udover en lavere pris – er, at de stopper hurtigt til, sender mere støv og flere allergener tilbage ud i rummet og ofte revner.

Det kan simpelthen ikke betale sig at købe den slags billigt skrammel.

Og der er faktisk ikke grund til at købe uoriginale støvsugerposer fro at spare penge, for på nettet (igen-igen) er det muligt at købe et kolossalt udvalg af poser til alle kendte og ukendte støvsugermærker. Se blot her – kæmpe udvalg af billige støvsugerposer: http://www.skiftselv.dk/stoevsugerposer/

Gode husholdningsråd gives gratis

Jeg kunne hjælpe min nevø, og han har købt en Nilfisk MED originale støvsugerposer – godt for ham. Men måske sidder du og brænder efter et godt råd til et eller andet i din husholdning? Du er mere end velkommen til at spørge i kommentarfeltet, og jeg skal gøre mit bedste fro at svare dig.