You are here: Home » Nethistorier » Barbermaskiner

Barbermaskiner

At være mand indebærer jo en lang række fordele – ingen tvivl om det. Blandt de mange fordele kan i fælng nævnes, at vi kan tisse stående uden at tisse i skoene, vi har ikke en månedligt tilbagevendende “sygdom”, og vi ser atid godt uden make-up. Til gengæld har vi skæg, og vi bruger en formue på enten barbergrejer eller barbermaskiner!Misforstå mig ikke – jeg har det fint med at være mand, og jeg bruger sgu hellere penge på barbermaskiner, end jeg bruger dem på hygiejnebind og make-up. Men der er altså mange kvinder, der ikke er opmærksomme på, hvor meget det belaster os, at vi skal barberes hver morgen.

Nogle mænd anlægger så det såkaldte tredages skæg, som i mine øjne er en vederstyggelighed og får dem til at se usoignerede ud. En nybarberet mand signalerer renhed!

Jeg har så et godt tip til dig, der er mand, og som mener, at du bruger mange penge på at skulle barbere dig hver dag resten af livet: Brug nettet! at købe barbermaskine på nettet er meget billigere end at gå ind til isenkræmmeren nede på hjørnet. Og det er nemmere! Tjek udvalget hos for eksempel skiftselv.dk – de har sgu flere barbermaskiner på lager end nogen almindelig butik har det. Og de er billige!

Lad mig give dig et andet eksempel på, at det er billigere at bruge nettet: Efter skybruddet i sidste måned fik jeg så mange fugtskader, at der ikke var nogen vej udenom. Jeg måtte bide i det sure æble og investere i en affugter. Og jeg vidste, at det skulle være en Bionaire. Den fandt jeg i en butik nede i byen til 3.200 kroner, og det var jo ikke så galt. Men belært af erfaring valgte jeg nu alligevel lige at tjekke prisen på nettet, fr jeg købte.

Og heldigvis for det. Jeg fandt en masse affugtere – http://www.skiftselv.dk/affugter/ – og den selv samme Bionaire kostede kun 2.999 kroner INKL. levering hos Skiftselv.dk

Jeg sparede altså lige 200 kroner ved at bruge 3 minutter på nettet – og jeg fik dyret leveret allerede næste dag med fragtmanden. Så skulle pokker da købe den i butikken til 3.200, ikke?

Sådan er det egentlig med rigtig mange ting. Jeg finder noget, jeg gerne vil købe, og når jeg så tjekker prisen på internettet, finder jeg det altid billigere. Så jo – jeg bruger nettet!