You are here: Home » Nethistorier » Nettets muligheder

Nettets muligheder

På nettet har jeg googlet strikkeopskrifter, for jeg skal finde inspiration til  en hue og et halstørklæde til min mor. Og jeg må da love for, at der er mange fine forslag, og en del af dem har jeg printet ud, så kan jeg vise min mor billederne, næste gang jeg besøger hende.

Min mor har altid strikket meget, men desværre har hun fået gigt i fingrene og kan derfor ikke holde på tynde strikkepinde, så nu må jeg i gang, hvilket jeg faktisk glæder mig til. Tidligere holdt jeg også meget af at strikke, det var hyggeligt at sidde med om aftenen, mens jeg så fjernsyn, og hvis jeg var på togrejse, havde jeg altid strikketøj i tasken og kunne næsten nå at strikke en sok på turen fra Kolding til København. Mine hjemmestrikkede sokker var populære i familien, og jeg har ikke tal på, hvor mange par jeg har produceret, for ikke at tale om hvor mange meter strømpegarn, jeg har forvandlet til sokker i sjove mønstre og farver. Egentlig ved jeg ikke, hvorfor jeg stoppede med at strikke, men jeg vil genoptage min hobby med garn og pinde. Nu kan jeg så begynde med at strikke hue og halstørklæde til min mor.

Min søn er lige kommet hjem fra skole og kiggede interesseret på billederne, jeg har printet ud, og han bestilte straks et par hjemmestrikkede sokker. Så nu er der noget at tage fat på, men først skal min mor forsynes, så hun kan holde varmen til vinter.