You are here: Home » Nethistorier » Brug mobilnettet også

Brug mobilnettet også

Foruden det klassiske internet via computere, er det også ved at være på tide at være opmærksom på den eksplosive stigning i brugen af mobilnettet til at gå på internet med.

De såkaldte smartphones som iPhone vinder frem i lyntempo, og det betyder rigtigt meget for brug af mobilt internet. Når man kan være på nettet med tre klik på en skærm, så bliver det også brugt. Og herudover et væld af applikationer, der kobler telefonerne sammen med forskellige nettjenester.

Det er en udvikling, der går stærkt. Hvis man vil vide lidt om, hvad “Mobile Marketing” går ud på, så kan man læse sig til det i en lille begynderpjece, der er udgivet af firmaet Inmobile. På få, farverige sider får man en hurtig introduktion til, hvilke muligheder der er, og hvordan de kan hjælpe dig. For selvfølgelig er det også en salgspjece, men det behøver man ikke føle sig forpligtet af. Informationen er gratis. Man skal tilmelde sig deres nyhedsbrev for at få pjecen, men det kan frameldes med det samme, hvis man er allergisk overfor nyhedsbreve. Klik her for at finde deres mobile marketing-pjece.

Bemærk, at Mobile Marketing i den forstand ikke handler om at designe mobilvenlige websites og andet, der er rettet specifikt mod smartphones. Det er en helt anden boldgade, der fortjener et langt indlæg for sig selv.