You are here: Home » Nethistorier » Besparelser på IT support

Besparelser på IT support

Det var en ren tilfældighed, der blev skyld i, at vi på vores efterskole nu har sparet et betydeligt, årligt beløb i udgiften til drift af vores IT system. Det skete for et par måneder siden, da vi havde en åbent hus weekend for måske kommende elever.

På parkeringspladsen fik jeg øje på et par og deres datter, som nok var en mulig elev hos os, stige ud af en bil, hvor der på siden blev reklameret med IT service, og da jeg lidt senere sad og talte med den lille familie om vores efterskole, spurgte jeg manden, om han selv havde sådan et firma.

Det kunne han bekræfte, og jeg nævnte for ham, at vi på skolen havde en ganske stor udgift til driften af vores IT system. Han undrede sig noget over beløbets størrelse og lagde ikke skjul på, at det måtte kunne gøres billigere.

Jeg skyndte mig at understrege, at vi ikke ønskede nogen særbehandling, selv om hans datter måske valgte at gå på vores efterskole, for skulle vi lave en ny kontrakt på IT support med et firma i Silkeborg: http://www.solutio.dk/it-support , så ville vi gerne have, at den løber i noget længere tid end et enkelt skoleår.

Jeg præsenterede ham for vores intranet og de øvrige elementer i vores system, og han sendte et par dage efter et tilbud, som indebærer en besparelse på langt over 10.000 kroner årligt for os. Så vi har taget imod hans tilbud, og hans datter skal i øvrigt begynde i 10. klasse hos os efter sommerferien.