You are here: Home » Nethistorier » Bali Blues

Bali Blues

Min kone var ikke helt tryg ved situationen, da vores datter, Michelle, på 21 år meddelte, at hun havde besluttet at tage til Bali på den ferie, hun selv har sparet sammen til ved at arbejde flittigt ved siden af sine studier.

Det er den efterhånden ret gamle hændelse med en terroraktion mod et diskotek på Bali, hvor næsten 200 mennesker – og heriblandt 3 danskere – blev dræbt af en bombesprængning, der gør, at min kone hellere havde set, at Michelle havde valgt et andet rejsemål.

Jamen hør nu mor, argumenterer Michelle, hvor mange danskere tror du ikke, der hvert år rejser til Bali, uden at der sker dem noget som helst? Og det har pigen selvfølgelig ret i, og jeg tror heller ikke selv, at der er større risiko ved Bali end ved noget andet populært rejsemål. Mange rejser til Bali med Bering Rejser: http://www.beringrejser.dk/rejser-bali

Og nu er det jo altså sådan, at Michelle er gammel nok til at bestemme selv, så min kones forsøg på at præsentere hende for diverse rundrejser, der kan give hende et mere kulturelt indhold i ferieoplevelserne, preller af på pigen, som heller ikke bedyrer, at hun vil holde sig væk fra diskotekerne på Bali.

Ganske vist er Michelle typen, der satser på at holde en aktiv ferie ( hun er vild med dem her ), hvor hun bestemt også vil sørge for, at der er et indhold, som kan give hende noget med hjem i rygsækken, men hun er altså også en kvik pige på 21, så selvfølgelig skal hun også ud for at møde andre unge på hendes egen alder. Vil du læse mere om rundrejser? Kilde